Will de Wreede

Locatie: Marienheem

Provincie: Overijssel

Categorie: Begeleiding

E-mail: klavertje66@gmail.com

Telefoon: 06-50650806

Ik heet Will de Wreede en ben moeder van 2 kinderen met een diagnose, waardoor ik mij ben gaan verdiepen in het gedrag om zo mijn kinderen te leren begrijpen.
Als coach begeleid ik ouders in hun zoektocht naar een gebruiksaanwijzing van hun kind of jong volwassenen met Autisme. Met deskundige betrokkenheid geef ik uitleg over autisme om deze begrijpbaar te maken en inzicht te geven over de oorzaak van het gedrag zodat er op natuurlijke wijze veranderingen kunnen plaatsvinden. Daarnaast is het van groot belang om de communicatie aan te passen, daar is inzicht en geduld voor nodig en werkt bijzonder effectief.
Mijn focus ligt op ontwikkelingsmogelijkheden; wat is er nodig om het gedrag te veranderen. Op respectvolle wijze laat ik zien wat jullie al kunnen en doen, waar de belemmeringen zitten en hoe jullie eigen hulpbronnen kunnen aanspreken om jullie eigen antwoorden te vinden.
Mijn kracht is om jullie als ouders en het kind weer op weg te sturen in jullie ontwikkeling en jullie hierin actief te laten worden zodat jullie zelf de mogelijkheden voor het oplossen van problemen leren vergroten. Door het contact tussen ouder en kind bewust te maken en wordt jullie eigen kracht groter.

Terug naar het coaches overzicht