Saskia Buma

“Moeder worden is een belangrijk omslagpunt geweest in mijn leven. Mijn twee jongens hebben mij geleerd wat het vraagt om kinderen met autisme te begeleiden; zorgvuldig observeren en regie nemen.

Momenteel werk ik als spreker/trainer en coach en ben onder andere opgeleid in NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren). Daarnaast heb ik vele Masterclasses in o.a. Transactionele Analyse, Son-Rise en Floortime (ontwikkelingsgerichte methoden uit Amerika) gevolgd.

Het is mijn kracht om vanuit mijn ervaring en expertise ouders uit de machteloosheid te halen zodat ze controle over hun leven en de opvoeding van hun kind terug krijgen. Dit doe ik door vrouwen en gezinnen te coachen, trainingen en inspiratiebijeenkomsten te verzorgen en artikelen te schrijven. Sinds mei 2015 deel ik mijn kennis en ervaring ook op de Facebook pagina Autastische mama’s. Deze community heeft inmiddels meer dan 2100 volgers.

Vanuit mijn bedrijf Saskia Buma (www.saskiabuma.nl) geef ik vele trainingen en inspiratieavonden op het gebied van vrouwelijk leiderschap en ook omtrent autisme. Tevens ben ik beschikbaar als coach voor gezinnen en vrouwen.

Bekijk mijn website voor meer informatie. Hopelijk tot snel!”

Terug naar het coaches overzicht