Petra Sijpestijn

Locatie: Randstad

Provincie: Noord Holland, Zuid Holland

Categorie: Begeleiding

Website: https://www.arbeidsarchitect.nl

E-mail: petra.sijp@gmail.com

Telefoon: 0640946105

Werken als zelfstandige biedt veel voordelen, vooral in deze tijd. Het is belastingtechnisch voordelig en werken in loondienst geeft een stuk minder zekerheid dan vroeger. Als je je eigen werk creëert met je eigen vaardigheden en kennis geeft het bovendien veel voldoening.

Er zijn zeker nog meer voordelen om voor jezelf te beginnen. Zo kun je je eigen tijd indelen en werken waar en wanneer jij wilt en kan.

Het is een flinke stap, om te kiezen voor je eigen weg op de arbeidsmarkt. Een goede voorbereiding is hierbij het halve werk. Hoe beter je voorbereid bent, hoe meer kans op succes.

Petra helpt hierbij. Ze heeft veel ervaring in het coachen van starters en heeft kennis en know-how hiervan. Ze wil graag mensen met autisme helpen om zich zo goed mogelijk in de markt te zetten.

Ben je benieuwd wat starten als eigen baas voor kansen heeft voor jou of wil je overleggen? Of weet je zeker dat je vaardigheden en kennis hebt die waarde hebben op de arbeidsmarkt?
Kijk dan op de website voor meer informatie of neem contact op als je een starterscoach zoekt die zich jouw situatie kan voorstellen en je helpt je mogelijkheden zo goed mogelijk te benutten.

Terug naar het coaches overzicht