Patricia Kortekaas- Vreeburg

Locatie: Pijnacker

Provincie: Zuid Holland

Categorie: Begeleiding

Website: https://www.indedagelijksepraktijk.nl

E-mail: pkortvree@yahoo.com

In de Dagelijkse Praktijk biedt coaching en begeleiding aan kinderen, pubers en jong volwassenen en aan hun ouders, begeleiders.
Doelgroep
In mijn praktijk komen kinderen en jongeren met autisme en/of ADHD. De begeleiding is praktisch gericht op ondersteuning thuis, op school, of elders. Ik richt me op de groep met een gemiddelde tot boven gemiddelde intelligentie.
Daarnaast komen er (gevoelige) kinderen in mijn praktijk die niet lekker in hun vel zitten of vastgelopen zijn. Deze kinderen help ik in twee of drie sessies weer op weg.
Professionaliteit
Ik werk vanuit een achtergrond als Ergotherapeut en ervaring met gehandicapte kinderen. In 2008 heb ik een herstart gemaakt. Ik ben lotgenotencontacten gaan ondersteunen bij het Autisme Informatie Centrum in Delft en het Autismecafé in Den Haag. Daarnaast heb ik me bijgeschoold in de richting van kindercoaching en autisme. Naast Autismevriendelijke coach ben ik ook Methode Matheij coach.
Samenwerking
Ik werk samen met andere coaches op het gebied van autisme. Ook met de Methode Matheij coaches vindt regelmatig uitwisseling plaats.
Tot slot
Mijn doel is kinderen, pubers en jong volwassenen in hun eigen kracht te zetten, zodat zij kunnen leven vanuit hun unieke manier van zijn.

Terug naar het coaches overzicht