Otto Kortmulder

Na jaren in het bedrijfsleven te hebben gewerkt heb ik 2005 de overstap gemaakt naar zorg en onderwijs. Hier ben ik in aanraking gekomen met autisme. Vanaf dat moment ben ik me hierin gaan verdiepen. Door scholing, trainingen en veel werkervaring heb ik mijn inzichten in autisme vergroot en een vakkennis over autisme opgebouwd. Daarnaast heb ik expertise als ervaringsdeskundige.
Ik begrijp, voel aan en weet wat autisme is. Met deze kunde kan ik uitleggen hoe je ermee kunt omgaan. Na veel ervaring te hebben opgedaan bij verschillende organisaties ben ik begonnen als zelfstandig autismecoach.

Ik geef individuele begeleiding, coaching aan mensen met autisme, aan autisme verwante stoornissen en hun omgeving. Ik verleen vooral praktische begeleiding, ondersteuning. Deze ondersteuning geef ik onafhankelijk van verstandelijke vermogens, van jong tot oud. Mijn kracht ligt in het aanbieden van begeleiding en vooral aandacht op maat. Ik ga ik uit van mogelijkheden en kijk samen waar we die kunnen vergroten. Dat geeft direct positieve energie!

Daarnaast geef ik voorlichting om autisme beter te begrijpen.

 

Wat kan ik voor jou betekenen?

Terug naar het coaches overzicht