Mirjam Jansen

Locatie: Andelst

Provincie: Gelderland

Categorie: Begeleiding, Kindercoaching

Website: https://www.gigafijn.nl

E-mail: info@gigafijn.nl

Telefoon: 0616974301

Mijn naam is Mirjam Jansen, 38 jaar, moeder van 3 kinderen en sinds 1 april eigenaar van mijn eigen praktijk voor kindercoaching en ouderbegeleiding Gigafijn in Andelst.

Door de komst van onze kinderen (met diagnose ASS) heb ik aan de lijve moge ervaren dat het soms erg pittig kan zijn om ouder te zijn. Het is ook mede dankzij mijn kinderen dat ik me al langere tijd ben gaan scholen op het gebied van Autisme en onlangs ook op  het gebied van Hooggevoeligheid bij kinderen en als Kindercoach.

Met Gigafijn hoop ik veel  kinderen (in de leeftijd van 5 – 16 jaar) en hun ouders te kunnen begeleiden en ondersteunen, zodat ook zij lekkerder in hun vel komen te zitten.

Na een orientatiegesprek start Gigafijn ieder begeleiding met een – op maat gemaakt – voorstel voor een begeleidingstraject. Binnen dit traject zullen coachingsgesprekken plaatsvinden met het kind, maar is er ook gelegenheid om als ouder(s) een gesprek te hebben of mail-/telefonisch contact te hebben. Door op deze manier te werken, is het mogelijk om voor ieder kind de passende, laagdrempelige en haalbare begeleiding te krijgen waar Gigafijn voor staat.

Terug naar het coaches overzicht