Karen den Dekker

Locatie: Geldrop

Provincie: Noord Brabant

Categorie: Bedrijf

Website: https://www.inkaatjeskeuken.nl

E-mail: inkaatjeskeuken@onsmail.nl

Telefoon: 040-2868844

Kinderen

Voor kinderen met autisme die graag in een kleine groep leren koken. Ondertussen werken we aan taal, motoriek, planning en sociale vaardigheden. Waar het accent op ligt, is afhankelijk van het kind. Wat de kinderen koken, krijgen ze mee naar huis. Dit werkt als een prachtige complimentenvanger. Bovendien gaan kinderen door het koken (wat) meer proeven en eten!

Feestje

Voor veel kinderen met autisme kan een kinderfeestje te druk zijn. Bij Kaatje kan je kind alleen met mij een supertaart maken. Vanaf 2 kinderen kun je een kookfeestje boeken.

Volwassenen

Ben je een volwassene met autisme en zou je graag vaker vers willen koken? Zelf dagelijks vers koken is voor mij als kookdocent geen norm maar een uitdaging. Prima wanneer je kant en klaarmaaltijden wil opwarmen of wanneer je vaak hetzelfde wil eten.

Ben je toe aan het next level? Wil je leren koken? Of lijkt je dat een goed idee? Ik kan jou leren koken! Ik ben (universitair) pedagoog. Waar nodig houd ik in de begeleiding rekening met aspecten van autisme. Ik houd ook rekening met smaak en met onder/overprikkeling. Tot ziens bij In Kaatjes Keuken?

Terug naar het coaches overzicht