Jellienke Winters | Autismevriendelijke Coach en Ervaringsdeskundige

Locatie: Amersfoort

Provincie: Utrecht

Categorie: Begeleiding, Ervaringsdeskundige

Website: http://www.asspire.nl

E-mail: info@asspire.nl

Telefoon: 0681529571

Ik zet mijn opgedane kennis rondom autisme en mijn eigen ervaring met Asperger graag in om anderen te helpen.

Ik denk in termen van ontwikkeling en groei. Ik zie autisme niet alleen als een andere ontwikkeling maar ook als een andere manier van denken, een andere manier van zijn. Een zeer authentieke manier van zijn, waar je heel ver mee kan komen.

Ik geloof dat elke persoon met autisme zijn weg kan vinden mits hij van zijn kwetsbaarheid zijn kracht weet te maken. Als een persoon met autisme in de juiste context zit kan hij/zij helemaal opbloeien. Ik heb deze juiste context voor mezelf gecreëerd door andere mensen met autisme te gaan coachen. Ook geef ik workshops voor mensen met autisme en mensen eromheen. Dit doe ik vanuit mijn eigen bedrijf Asspire. De kernwaarden waar ik voor sta en die doorwerken in mijn coaching en workshops zijn: openheid, authenticiteit, verbinding, aandacht en optimisme.

Ondanks of misschien wel dankzij mijn autisme heb ik veel bereikt. Ik heb Communicatie gestudeerd aan de Universiteit van Utrecht met aansluitend een Master in Advertising in Melbourne, Australië. Ook heb ik bijzonder veel geïnvesteerd in cursussen op het gebied van autisme waaronder deze training Autismevriendelijk coachen en een leergang bij Martine Delfos. Momenteel ben ik bezig met cursussen op het gebied van Persoonlijke ontwikkeling en Bewustwording. Zoals 365 dagen Succesvol en Creative Consciousness. Ik merk dat ik juist als persoon met autisme veel baat heb bij cursussen die bestemd zijn voor een bredere doelgroep. Voor mijn gevoel ben ik hierdoor een inhaalspurt aan het maken op gebied van mijn sociaal-emotionele ontwikkeling en mijn begrip van de wereld. Dit gun ik iedere persoon met autisme.

Mensen met autisme hebben over het algemeen veel teleurstellingen te verwerken gehad in hun leven. Hierdoor zijn ze soms in hun schulp gekropen, durven ze zichzelf niet meer te zijn en zijn ze gestopt met ‘stralen. Het is mijn missie mensen met autisme te helpen een stralend leven te leiden.
Daarmee bedoel ik: trots zijn op wie je bent, en te gaan doen wat je hier te doen hebt.

Mag ik jou helpen om (weer) te gaan stralen?

Terug naar het coaches overzicht