Jacqueline van Laar

Locatie: Leiden

Provincie: Landelijk, Zuid Holland

Categorie: Begeleiding

Website: https://www.schakelom.nl

E-mail: info@schakelom.nl

Telefoon: 06-11599630

Jongeren met autisme begeleid ik met het bereiken van hun doelen in hun studie, leven en (toekomstige) carrière. Ik werk voornamelijk met jongeren en jong volwassenen met een (boven)gemiddelde intelligentie die graag willen studeren en werken. Met mijn praktische aanpak werk ik toe naar een grotere mate van zelfstandigheid die hen behulpzaam is tijdens de studie en (toekomstig) werk.

Verder geef ik trainingen aan docenten om meer (be)grip te krijgen op autisme. Een effectieve communicatie neemt onnodige stress weg bij mensen met autisme en geeft duidelijkheid aan de wereld met autisme en aan de wereld zonder autisme.

Mijn coaching en trainingen zijn gebaseerd op NLP, systemisch werken en oplossingsgericht coachen.

De laatste jaren ben ik werkzaam geweest als docent en als coördinator studeren met een functiebeperking aan een hogeschool. Hierdoor heb ik veel ervaring opgedaan met studeren met autisme.

Ik wil graag een bijdrage leveren aan een wereld waar iedereen zijn plaats in kan nemen en kan excelleren met eigen kwaliteiten. Dit zal leiden naar een wereld van verdraagzaamheid en acceptatie.

Schakel om naar potentie!

Zie hieronder de paper van Jaqueline.

Schakel_om_naar_vervolgopleiding_v._ juli_2015

Terug naar het coaches overzicht