Esther Oomen

Locatie: Best

Provincie: Noord Brabant

Categorie: Begeleiding, Coaching

Website: https://natuurlijkeaandacht.nl/

De naam van mijn praktijk, Natuurlijke Aandacht, heb ik bewust gekozen. In mijn praktijk heb ik aandacht voor jou. Daarbij gebruik ik natuurlijke methodes, zoals Mindfulness, Reiki, Polariteitsmassage, Bachbloesem. De dingen die we leren uit onze gezamenlijke ontdekkingsreis, ga je in je leven gebruiken, waardoor het jouw natuur wordt.

Om je als persoon goed in je vel te kunnen voelen, dien je lichamelijk en geestelijk in balans te zijn. Dit geldt zowel voor mensen met als zonder autisme. Je kent misschien de volgende uitspraak wel : zit je lekker in je vel, dan komt de rest vanzelf wel.

Lichamelijke klachten hebben vaak te maken met emotionele spanningen die zich vastgezet hebben in het lichaam. Door bijvoorbeeld onderdelen van Mindfulness die bij jou passen te gebruiken en daarnaast eventueel een Reiki-behandeling of Bachbloesem, kun jij je eigen balans weer vinden. Hierdoor kom je op een manier die bij jou past weer tot jezelf en zul je zien dat je het nieuwe stukje bewustwording in je dagelijkse leven kunt toepassen.

Wanneer je zelf geleerd hebt hoe je je hoofd bijvoorbeeld leeg kunt maken, of hoe je om kunt gaan met een vervelend voorval uit het verleden, kun je dat wat je geleerd hebt in elke situatie toepassen. Je wordt hiermee flexibeler in het omgaan met de veeleisende wereld waarin wij leven.

Ik vind het belangrijk dat jij zelf de controle over je leven hebt!

Kijk voor nadere informatie en contactgegevens op https://natuurlijkeaandacht.nl/.

 

Terug naar het coaches overzicht