Marijke Jimenez Fernandez

Locatie: marijkejimenez@home.nl

Provincie: Noord Brabant

Categorie: Begeleiding

Website: https://Vlijmen

E-mail: marijkejimenez@home.nl

Marijke Jimenez Fernandez

Al jaren werk ik met veel plezier als leerkracht op een basisschool. Ik vind het heerlijk om met kinderen te werken. Elk kind is uniek en ik ervaar het als een voorrecht om een bijdrage te leveren aan het welzijn en de ontwikkeling van de kinderen die ik tijdens mijn werk mag begeleiden.

Als moeder van 3 geweldige kinderen, met ieder hun eigen gebruiksaanwijzing, heb ik mezelf uitgedaagd om zoveel mogelijk inlevingsvermogen en begrip te ontwikkelen om ook hen zo goed mogelijk te kunnen begeleiden. Een mooie, soms lastige, maar vooral dankbare taak!

De opleiding tot Autismevriendelijke Coach was precies waar ik naar op zoek was. De visie van Auticomm., met respect en gelijkwaardigheid hoog in het vaandel, spreekt me enorm aan. Ook praktisch gezien profiteer ik dagelijks van wat ik tijdens de opleiding geleerd heb. Vooral de inzichten m.b.t. overprikkeling helpen mij om, samen met volwassenen en kinderen om mij heen, meer wederzijds begrip en inzicht te verkrijgen. Ik ben hier dankbaar voor!

Graag wil ik blijven bijdragen aan het welbevinden van kleine en grote mensen, gewoon omdat ze het waard zijn!

Terug naar het coaches overzicht