Alma Selimovic

Provincie: Zuid Holland

Categorie: Coaching

E-mail: selimovicalma@hotmail.com

Graag stel ik mij even voor middels dit biografisch stukje over wie ik ben, ik ben een vrouw met autisme, waarbij er tien jaar geleden de diagnose autisme gesteld is.
Al in de jaren daarvoor zat ik zelf jaren in de hulpverlening en de laatste jaren dacht ik er over na om zelf anderen te gaan helpen met een moeilijke achtergrond, gedragsproblemen en aandoeningen, waaronder autisme.
De doelgroep kinderen geniet daarbij mijn bijzondere interesse.
Tevens ben ik een auteur en heb ik drie boekjes op mijn naam staan.
Ik heb Praktische Psychologie gedaan bij het NHA en de cursus Kinderverhalen schrijven, daaruit is mijn kinderboek uit voortgekomen.
Mijn studie v.o. lerares Duits brak ik 10 jaar terug af, maar ik heb in recentere jaren wel 2 certificaten gehaald bij autismeacademie, namelijk het certificaat autisme vriendelijke communicatie op het gebied van het persoonlijk ontwikkelingstraject fase 1, vorig jaar juni en het tweede deel van het certificaat autisme vriendelijke coach op 10.04.2015, na een 1 jarige individuelecoaching traject gevolgd bij Britta Koopen van Gewoon Autisme.
Mijn hang naar duidelijkheid, het inbrengen van structuur binnen het contact met de cliënt en helderheid en transparantie creëren en bieden aan de cliënt zijn kenmerkende eigenschappen die ik mijn coaching wil meegeven.
Begrip, vriendelijkheid en wederzijds respect zijn het andere deel van de mix van ingrediënten waaruit coaching door mij uit zal gaan bestaan.
Ik ben een beginnende coach, in de unieke positie van zowel coach zijn als ervaringsdeskundig te zijn.

Terug naar het coaches overzicht