Rijschool van Buuren

Provincie:

Categorie:

Website: https://www.rijschoolvanbuuren.nl

E-mail: info@rijschoolvanbuuren.nl

Telefoon: 0511474965

Welkom bij Rijschool van Buuren!
Dat zeg ik graag…. Iedereen is namelijk welkom bij onze rijschool!
Mijn naam is Maaike van Buuren en ik heb een rijschool die in een groot deel van Friesland (o.a. de regio’s Leeuwarden en Heerenveen) werkzaam is.
Bij Marjon, Leander en Gijs heb ik de cursus Autisme Vriendelijke Coach gevolgd. De cursus past precies bij het werk dat ik doe, omdat ik elk uur een ander persoon naast mij heb zitten en dus ook elk uur op een andere manier les mag geven.
In de rijlessen ga ik altijd uit van de kwaliteiten en de krachten van de kandidaat. Daardoor is er geen rijopleiding gelijk, omdat geen mens gelijk is.
Nieuwe kandidaten die nog nooit in de auto hebben gezeten, maar ook kandidaten die vastlopen bij andere rijscholen stappen vaak naar ons over of worden doorgestuurd naar ons. Ook zijn onze theorielessen aangepast op de kandidaat, de lessen zijn te volgen in kleine groepjes (max 4 personen) of individueel.
Uiteindelijk heb ik een van de mooiste beroepen in de wereld… het geven van vrijheid aan mensen. Want het rijbewijs behalen is een prestatie, maar de vrijheid die daarna komt een cadeautje!
Wil je meer weten? Je bent altijd welkom bij Rijschool van Buuren.
Met vriendelijke groet,
Maaike van Buuren

Terug naar het bedrijven overzicht