Ras Advocaten

Locatie: Zutphen

Provincie:

Categorie:

Website: https://www.ras-advocaten.nl

Mr. Paul Roscam Abbing

Een vonnis van de rechter is lang niet altijd de beste oplossing voor een conflict. Onder deskundige leiding kunnen beide partijen een geschil vaak zelf oplossen. Zo’n bemiddeling – mediation – kan niet alleen in zakelijke maar ook in persoonlijke geschillen uitkomst bieden. Het voordeel van mediation is dat partijen zelf bepalen hoe de oplossing eruit ziet en daarbij rekening kunnen houden met alle belangen, ook niet juridische. Dat is in een gerechtelijke procedure vaak niet mogelijk. Er wordt dus geen uitspraak van bovenaf opgelegd. De mediator is onafhankelijk en zorgt dat de partijen weten wat hun rechten en plichten zijn.

Mediation kost doorgaans veel minder tijd en geld dan een juridische procedure. Dit zijn niet de enige voordelen, vaak helpt mediation de relatie tussen de partijen te verbeteren.

Biedt mediation uitkomst?
Online aanvraagformulier
Wilt u weten of mediation geschikt voor u is? Dan kunt u het online aanvraagformulier invullen. Zodra u het formulier heeft ingevuld, zullen wij contact met u opnemen voor nadere informatie en advies over de vervolgstappen.

Wilt u liever persoonlijk contact
Iautismevriendelijk_73x81.pngNMIk kan u snel vertellen of mediation in uw geval tot een oplossing voor het conflict kan leiden. Een eerste, oriënterend gesprek van 30 minuten kost u niets. Bel voor een afspraak: 0575-510508 of stuur een e-mail.

Terug naar het bedrijven overzicht