Argenta Consult

Locatie: Oegstgeest

Provincie:

Categorie:

Website: https://argentaconsult.nl

De Kracht van de Keuze

• Weten dat je keuzes hebt
• Bewuster kiezen
• Iets anders durven kiezen
• Je gedragen naar je keuzes
• Anderen in hun keuzes erkennen
Argenta Consult maakt mensen en organisaties bewust van de Kracht van de Keuze door zaken te doorgronden in wat ze waren vóórdat er oordelen over werden geveld en standpunten ingenomen.
U leert weer stil te staan bij de vragen waar u zelf aan voorbij denkt en de antwoorden zullen u verrassen. Ze werpen een nieuw licht op wat u dacht al te kennen. Door dit waar te nemen komt u los van uw ingesleten patronen en kunt u opnieuw, vrij en krachtig kiezen.
Met als resultaat meer bewegingsvrijheid, invloed, succes en sterkere relaties dan u eerst voor mogelijk hield.

Voor wie?
Directie familiebedrijf: meningsverschillen tussen de generaties op de zaak en met de partners thuis worden uitgesproken en benut. Het maatwerk Directiestatuut Besluitvorming en Communicatie helpt een sterke nieuwe start te maken.
Team: de blik richten op ieders toegevoegde waarde voor het gemeenschappelijk te behalen resultaat door middel van Teamfoto plus constructief roddelen.
Professional: niet wachten tot het langskomt. Kwaliteit en slagingskans van persoonlijk ondernemerschap versterken door middel van respectvolle, verrassende en confronterende coaching.

Terug naar het bedrijven overzicht