Baan gezocht | Wouter Hilberink

Geplaatst op door in de categorie Algemeen

Met hernieuwde energie ben ik op zoek naar een leuke baan als begeleider/coach in omgeving Zwolle. Bij voorkeur werk ik het liefst overdag. Het werken met mensen is iets dat voor mij altijd veel voldoening heeft opgeleverd. Collega’s en cliënten hebben me meegegeven dat ik sociaal ben, een rustige uitstraling heb en dat ik goed kan luisteren. Ik blijf kalm in stresssituaties en kan goed inschatten wat de cliënt nodig heeft. De meeste werkervaring heb ik opgedaan met de doelgroepen mensen met autisme en mensen met een verstandelijke beperking. Dit werk is waar mijn hart ligt en waar ik goed in ben. Zie voor meer informatie mijn LinkedIn profiel. Tips zijn welkom!
Wouter Hilberink | 06-14773386 | wouter.hilberink@outlook.comlinkedin.com/in/wouterhilberink

Terug naar het overzicht