Organisatie Floor zoekt vrijwilligers voor dappere jongeren

Geplaatst op door in de categorie Algemeen

 

Veel jongeren met een handicap of chronische ziekte hebben een eigen glazen plafond. Dat ontstaat, omdat ze bijvoorbeeld veel voor hun kiezen hebben gehad of in een kleine wereld hebben geleefd. Het belemmert hen in het volwaardig volwassen worden, om uit te groeien tot de persoon die zij werkelijk zijn. Op eigen kracht kunnen ze dit plafond vaak moeilijk doorbreken. Daarom heeft FLOOR jongerencoaching een team van vrijwillige coaches waarmee zij die stap wél kunnen zetten. Op dit moment zijn we op zoek naar coaches voor bovenbouw leerlingen op het Viertaal College in Amsterdam. Wil jij coachervaring opdoen en deze jongeren een steuntje in de rug geven? Lees dan hier hoe jij FLOOR coach kunt worden en bekijk voor meer informatie dit nieuwsbericht en het filmpje. FLOOR jongerencoaching is een initiatief van de NSGK.

Terug naar het overzicht