aankondiging Autminds congres oktober 2018

Geplaatst op door in de categorie Algemeen

Voor veel mensen met autisme heeft energie een speciale betekenis. Door ons autisme zien en horen we de meest bijzondere details, leggen we nieuwe verbanden en hebben we geweldige interesses en passies. Maar die andere informatieverwerking kost ons ook bijzonder veel energie. Energiemanagement neemt bij volwassenen met autisme vaak een centrale plaats in. Hoe combineer je gezinsleven, werk en vrije tijd? Kan je als mens met autisme ook duurzaam – op lange termijn – vol energie zijn?

Tijdens Autminds 2018 kunt u dit thema verkennen en uitdiepen vanuit verschillende invalshoeken: het individu, groepen, organisaties, maatschappij en wetenschap.

Dit congres voor en door mensen met autisme biedt een mix van educatie, debat, kunst/creativiteit, ontmoeting en ontspanning. Autminds 2015 was een groot succes en we hebben moeten kiezen uit de vele voorstellen voor bijdragen. Deze keer weer 15 lezingen en workshops in 3 parallelle sessies.

Autminds is op 13 oktober 2018 Hogeschool van Amsterdam. De kaartjes kosten € 25,00 voor mensen mét en € 37,50 voor mensen zònder (een vermoeden van) autisme. Programma, kaartverkoop en aanmelden voor de nieuwsbrief via www.autminds.nl.

Terug naar het overzicht