De droom van Gijs Horvers

Geplaatst op door in de categorie Algemeen

Per 1 september 2018 gaat Gijs zijn droom volgen om zich zodoende nog meer in te zetten voor mensen met autisme onder andere op landelijk niveau vanuit de Stichting Vanuit Autisme Bekeken. Dit betekent dat Gijs stopt als trainer bij onze Autismeacademie. Gijs en ik kijken terug op inspirerende jaren waarbij we samen veel hebben kunnen betekenen rond de emancipatie van autisme in ons land. Wij hadden nooit kunnen bedenken dat onze Academie zo groot zou worden en niet meer is weg te denken uit het scholingslandschap rond autisme. Gijs waardeert dat hij binnen de Autismeacademie zoveel verschillende mensen heeft mogen ontmoeten en hier door geïnspireerd is geraakt en anderen heeft mogen inspireren. 8 jaren Autismeacademie en deze ontmoetingen hebben hem ook doordrongen van de noodzaak dat er nog steeds veel dient te gebeuren om tot gelijkwaardigheid tussen mensen met en mensen zonder autisme te komen. Gijs gaat zich de komende jaren hiervoor sterk maken.

Gijs dank voor je inspiratie, onze filosofische gesprekken, onze verbale vechtpartijen, het samen ontwikkelen en geven van trainingen & lezingen in theaters,  krappe hokken en alles daar tussen in, het zeker weten autisme nooit te kunnen begrijpen, nieuwsgierig te blijven, maar vooral dank voor onze vriendschap. Ik wens je veel succes!

Marjon Kuipers

 

 

 

Terug naar het overzicht