Voor onze coaches | 10 jarig bestaan van de Autismeacademie

Geplaatst op door in de categorie Algemeen

In september vieren wij ons 10 jarig bestaan.
Mogelijk is het dus al een tijd geleden dat je bij ons de opleiding tot Autismevriendelijk Coach® gevolgd hebt.

Wij blijven de ontwikkelingen rond autisme op de voet volgen. En niet alleen op het gebied van autisme maar ook op andere gebieden zoals de werking van stress-response systemen, hoe emoties werken en de invloed hiervan en zijn we bij op het gebied van de laatste inzichten rond trauma en het effect hiervan op gezondheid en gedrag. We zijn op de hoogte van effecten van voeding en slaappatronen op het welzijn. Daarbij blijven ook onze trainers zich voortdurend op professioneel en persoonlijk vlak doorontwikkelen.

Dat betekent dat onze trainingen steeds meer rond deze ontwikkelingen en recente wetenschappelijke inzichten zijn gevormd. Wij trainen niet alleen op communicatie en autisme maar eveneens op de andere pijlers die stuk voor stuk zowel wetenschappelijk als praktisch zijn bewezen. Nog niet allemaal op het gebied van autisme en daarom is het ook bijzonder dat wij deze pijlers onderling hebben verbonden en naar de context autisme hebben gebracht. Wij durven wel te stellen dat inzicht op al deze gebieden een groot effect kan hebben op het verhogen van de levenskwaliteit van mensen met autisme. Dit is wat wij iedere trainingsronde weer opnieuw mogen ervaren en daar zijn wij trots op.

Omdat wij vieren dat wij, ooit begonnen als emancipatie organisatie op het gebied van autisme, nu stevig verankerd zijn in de opleidingswereld rond autisme en omdat we jullie als coaches ook de nieuwe inzichten willen bieden stellen we jullie in de gelegenheid om de 7 daagse opleiding nogmaals te volgen, uiteraard tegen een zeer aangepast tarief.

Heb je belangstelling, mail ons dan gauw. We hebben plek voor alle aanmelders echter wel gedoseerd per opleidingsplaats.  Voor de agenda kun je op onze site kijken. https://www.autismeacademie.nl/agenda/

Graag tot snel!

Marjon Kuipers

 

 

Terug naar het overzicht