Nieuwsbrieven

Geplaatst op door in de categorie Algemeen

Maandelijks ontvang je onze nieuwsbrief. We willen je graag op de hoogte houden van de laatste wetenswaardigheden rond autisme en ons trainingsaanbod.

We hopen dat je ook in de toekomst op de hoogte wilt blijven van hetgeen wij in deze nieuwsbrief vermelden. Onze nieuwsbrief provider Mailchimp verzorgt de verzending van de nieuwsbrieven. Hiervoor worden alleen de gegevens opgeslagen die je zelf hebt ingevoerd bij het aanmelden voor de nieuwsbrief.
Wij  gaan zorgvuldig om met deze gegevens en gebruiken deze enkel voor het verzenden van de nieuwsbrief.
Als je akkoord bent met het bewaren van deze gegevens voor het versturen van de nieuwsbrief, dan hoef je niets te doen. Wil je de nieuwsbrieven niet meer ontvangen dan kun je je uitschrijven middels de knop hieronder.

Afmelden nieuwsbrief

Terug naar het overzicht