De Vergevingscode in de basis; 3 daagse retraite van hard naar hart | Leonie Poth en Marjon Kuipers

Geplaatst op door in de categorie Marjon Kuipers

De Vergevingscode in de basis; 3 daagse retraite voor iedereen

In deze tijd van vele veranderingen, stress, verdeeldheid en beperkende patronen die aantoonbaar onze gezondheid en welzijn benadelen, is het meer dan ooit noodzakelijk om inzicht te krijgen de effecten van conflictueuze processen en hier daadwerkelijk mee aan de slag te gaan. Omwille van je eigen gezondheid en omwille van je toekomst.

Wat is jouw noodzaak om je vandaag de dag nog langer slachtoffer te voelen van je verleden? Want je bent geen slachtoffer van je verleden. Je bent slachtoffer van jouw eigen perceptie over de betreffende situatie uit het verleden.

Het proces van vergeven is essentieel voor iedereen die vrij wil komen van een oude emotionele last en hierop bewustwording wil ontwikkelen.

In deze retraite leer je hoe te breken met de beperkingen van onze eigen verhalen, ontdek je kernovertuigingen die verstrikt zijn geraakt met gevoelens van schaamte, schuld, en andere belemmerende patronen.

Uiteindelijk is de weg van vergeving een reis terug naar het authentieke zelf, de belichaming van de liefde, mededogen, gulheid en vriendelijkheid.

De ervaren trainers Leonie en Marjon zullen je begeleiden de code van vergeving te ontcijferen door middel van krachtige, op onderzoek gebaseerde vergevingsprocessen, die gebruikt kunnen worden voor het helen van elk soort conflict of pijnlijke situatie met als resultaat het opstarten van het vergevingproces jegens anderen en vooral ook jouw zelf-vergeving.

Deze training is open voor iedereen die wil leren over vergeving en het proces zelf wil ervaren.

De deelnemers ervaren in de retraite de basis voor een minder stressvol leven met meer compassie voor zichzelf.

In deze 3 daagse retraite trekken we ons overdag terug op een mooie natuur omgeven plek in Salland waar wij kennis maken met onszelf en onze diepe, soms onbewuste, wonden. Voor de één is dit een diepe wond en voor de ander nog steeds een trigger. Iedereen is welkom. We leren van én met elkaar. We werken met diverse oefeningen, rituelen, binnen en buiten. Wil je blijven overnachten: in de nabije omgeving zijn diverse prachtig gelegen B&B locaties.

Retraite Programma

Dag 1: Wat is vergeving wél en niet. Inzicht krijgen in je eigen processen of van anderen. De invloed van stress en emoties begrijpen. Je familiesysteem begrijpen. Hechtingsproblematiek en angsten herkennen.

Dag 2: Jouw motivaties en intenties achterhalen. Het transformeren van je eigen beperkende gedachten en emoties. Herschrijven van jouw verhaal. Je relatie met een ander.

Dag 3: Jezelf vergeven. Heelwording. Verzoening. Integratie en afsluitingsrituelen.

Kijk hier voor de informatie op de speciale website www.devergevingscode.nl

De Vergevingscode

We werken met oefeningen en kennis vanuit diverse richtingen zoals NLP, Boeddhisme, Profiling, Linguïstiek, Mindfullness, Systeemopstellingen en The Forgiveness Work by Eileen Barker.

Terug naar het overzicht