AutiTravel Vakanties voor Jongvolwassenen van 18 jaar en ouder

Geplaatst op door in de categorie Algemeen

AutiTravel biedt begeleide vakanties voor (jong)volwassenen van 18 jaar en ouder autisme op gemiddeld en hoog niveau. Door onze jarenlange ervaring weten wij wat onze deelnemer belangrijk vindt. Duidelijkheid, structuur en veiligheid zijn belangrijke kernwaarden tijdens onze vakanties. De vrijwillige begeleiders van AutiTravel leven zich in in de gedachtenwereld van onze deelnemers. Zij bieden een grote mate van voorspelbaarheid waardoor iedereen zichzelf kan zijn in de vakantie. AutiTravel, onderdeel van Stichting Het Buitenhof, is specialist in het organiseren van aangepaste vakanties. Onze stichting telt 18 medewerkers op kantoor én bijna 1000 vrijwilligers. Met elkaar werken wij al ruim 42 jaar met hart en ziel aan fantastische vakanties voor onze deelnemers. Dit doen wij zonder enige subsidie van de overheid en zonder winstoogmerk. AutiTravel is aangesloten bij de volgende brancheverenigingen en organisaties: ANVR, SGR, Calamiteitenfonds en de NBAV. Je kunt erop vertrouwen dat wij overal aan hebben gedacht en alles tot in de puntjes geregeld is!

Bij de vakanties staat het gezamenlijk vakantie vieren voorop, maar met (veelal) leeftijdsgenoten met autisme, dat is vertrouwd toch?

Hoef je ook niets uit te leggen. AutiTravel: gewoon jezelf zijn!

Waarom kies je voor AutiTravel?

  • Aandacht voor structuur
  • Enthousiaste & ervaren vrijwilligers
  • Gevarieerd reisaanbod
  • Gewoon jezelf kunnen zijn
  • Kennismakingsbijeenkomst
  • Kleine groepen
  • Onderdeel van Stichting Het Buitenhof
  • Persoonlijke aandacht

Erkend zorginstelling. Betalen vanuit PGB of ZIN
Veel van onze deelnemers hebben een WMO- of WLZ- indicatie. Onze stichting heeft een WTZi-beschikking: hiermee mogen wij begeleiding leveren voor de indicaties die afgegeven zijn vanuit de WMO of WLZ waardoor deelnemers in aanmerking kunnen komen voor een vergoeding. Voor meer informatie m.b.t. betalen vanuit o.a. het persoonsgebonden budget (PGB), Zorg In Natura (ZIN) of mantelzorg – respijtzorg verwijzen wij je naar ‘Reizen met AutiTravel’ op deze website.

Het reisaanbod van 2018:

Op onze nieuwe website www.autitravel.nl vind je een uitgebreide keuze aan bestemmingen en type reizen. Wij organiseren verschillende soorten vakanties: wintersportvakanties, paardrijdvakanties, fietsvakanties, wandelvakanties, stedenreizen, vliegvakanties en vakanties in mooie groepsaccommodaties.

 

Inspiratie opdoen? Neem alvast een kijkje in de bijlage voor een greep uit ons reisaanbod.

 

Contact

Vragen? Wij zijn op werkdagen van 9:00 – 17:00 te bereiken via 0182-587053 of via info@autitravel.nl

 

Terug naar het overzicht