Mooi blog over psychische kwetsbaarheid

Geplaatst op door in de categorie Algemeen

 

“Het zit erop. 2017 is geëindigd. Voor de één maakt het niets uit: ze gaan 2018 in zoals ze 2017 uit zijn gegaan: tevreden, gelukkig en gezond. Voor een ander had 2018 al veel eerder mogen beginnen.

Ik ben één van die mensen die de klok maar vooruit kéék. Terwijl ik best weet dat mijn leven op 1 januari écht niet anders zal zijn dan op 31 december 2017. Zo weet ik nu al, dit stukje tikkende, dat ik op 1 januari nog steeds opgenomen ben met mijn psychische problemen. En dat weet ik niet omdat ik in de toekomst kan kijken, maar omdat een psychiater me dat vertelde. Nee, het was mijn maand niet en ook was het mijn jaar niet”

Lees het hele artikel op

https://www.dimence.nl/expert-aan-het-woord/een-fantastisch-2018-zonder-taboes-stigma-en-schaamte?platform=hootsuite

Terug naar het overzicht