Maatje op poten

Geplaatst op door in de categorie Gasten

Voor veel mensen is een officiële hulphond financieel niet haalbaar. Misschien zit u ook wel in een situatie waarin u een officiële hulphond net een stap te ver vindt. Dan kan een therapiehond in en om het huis al heel veel betekenen! Door een maatje te hebben die op u wacht als u thuis komt! (en natuurlijk wel mee kan daar waar ‘gewone huishonden’ ook mogen komen) Als je je verdrietig of heel bang voelt kan hij bij je komen liggen, door hem te aaien wordt je weer rustig. Door voor hem te leren zorgen oefen je met sociale vaardigheden en ervaar je hoe het is om een vriendje te hebben. Als iets heel spannend of eng is kan je eerst een keer met je hond samen gaan, zodat je het de volgende keer misschien wel alleen durft.

Heeft jouw kind ook een Maatje op Poten nodig? Neem gerust contact op of maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek! *

Willemien van Houwelingen

www.maatjeoppoten.nl

info@maatjeoppoten.nl

06-46832311

*alleen reiskostenvergoeding

Terug naar het overzicht