Boekje over Autisme en uitvaart

Geplaatst op door in de categorie Algemeen

Wat een prachtig boekje over #autisme en uitvaart.
Gemaakt door een van onze cursisten.

 

Toen mijn ouders,broer en zussen overleden kwam ik er achter dat er voor anouk met haar autisme en verstandelijke beperking geen boekjes waren om haar door de dag te begeleiden. Ik heb toen zelf met pictos een duidelijk verhaal gemaakt om haar uit te leggen wat er ging gebeuren. Want wat is nou dood zijn en wat is cremeren bv.
Toen ik vorig jaar mijn opleiding tot autisme coach moest afronden met een eindscriptie/product besloot ik het uit te gaan geven in een boekje.
Het boekje is geschreven door mijzelf en geïllustreerd door Danielle Kaandorp.
Vanaf vandaag te koop voor 12,95 incl BTW en te bestellen op: sylvia4books@gmail.com. Het boekje is verkrijgbaar in een mannelijke versie en in een vrouwelijke versie

Terug naar het overzicht