Autivrouwen Café

Geplaatst op door in de categorie Nieuws

Woensdag 6 januari is het thema: Autisme en emotieregulatie

Van mensen met autisme wordt weleens gezegd dat ze geen emoties voelen maar dat is niet waar. Mensen met autisme worden vaak overspoeld door gevoelens maar vinden het vaak moeilijk om te verwoorden wat ze voelen.

Het herkennen van emoties is belangrijk omdat je je emoties niet kunt beheersen als je ze niet herkent.

Pas als je emoties bij jezelf herkent kun je ook leren hoe je daar mee om wilt gaan. Als je emoties bij jezelf herkent gaat het je vaak ook beter lukken om emoties bij andere mensen te herkennen waardoor je andere mensen soms beter kunt begrijpen.

Hoe zit het met jouw emoties? Herken je ze en kun je ze uiten op de wijze waarop je ze wilt uiten? Of heb je moeite met het reguleren van je emoties. Wat is het effect op je omgeving?

Je bent van harte welkom als je hierover met andere vrouwen wilt praten.

Elke eerste woensdag van de maand

Het Autivrouwencafé wordt elke eerste woensdag van de maand gehouden. Iedere maand zal er een ander thema besproken worden. Om 19.30 uur gaat het café open. Het themagesprek is van 20.00 uur tot 21.00 uur. Tot 21.30 is er gelegenheid om na te praten.

Informatie

Vooraf aanmelden is niet nodig. De kosten zijn 5 euro per avond. Dat is inclusief consumpties. Meer informatie: www.autivrouwencafe.nl

Terug naar het overzicht