Met Plan B terug naar de toekomst

Geplaatst op door in de categorie Algemeen

Met Plan B terug naar de toekomst is een persoonlijk verhaal over een steeds veranderende samenleving. Deze keer bekeken vanuit het perspectief van een van de kwetsbare groepen in onze samenleving: mensen met autisme.

Gijs Horvers is 35 jaar en heeft autisme. Hij is een enthousiaste en veelgevraagd spreker en sprak eerder onder andere tijdens TEDx. Vanuit zijn rol als ervaringswerker en gediplomeerd SPW’er werkt hij als trainer en Autismevriendelijk! coach® bij Auticomm. Gijs is betrokken bij allerlei autisme gerelateerde projecten, waaronder het project Autisme & Eigen Kracht (AEK) van de provincie Overijssel en de landelijke werkgroep Vanuit Autisme Bekeken vanuit het ministerie van VWS.

Daarnaast is Gijs auteur van Plan B: een vernieuwende handreiking voor autisme en communicatie. Meer informatie en filmpjes zijn te vinden op: https://www.gijshorvers.nl

https://www.lpb.nl/lpb-congres-2013-amersfoort/inspiratiesessies-vrijdagmorgen/2-met-plan-b-terug-naar-de-toekomst/

Terug naar het overzicht