Regisseur Ellen Vloet zoekt gezin voor jeugddocumentaire over autisme

Geplaatst op door in de categorie Algemeen

 

OPROEP

Regisseur Ellen Vloet zoekt gezin voor jeugddocumentaire.

Als onafhankelijk regisseur maakt Ellen (jeugd)documentaires en televisieprogramma’s voor de publieke omroep. Omdat zijzelf de zus is van een broer met autisme weet zij hoe lastig het kan zijn om op te groeien in een gezin waarbinnen een van de gezinsleden autisme heeft. Met dit gegeven wil  Ellen aan de slag voor een nieuwe jeugddocumentaire die zij verder zal ontwikkelen in samenwerking met KRO-NCRV jeugdtelevisie.

Op dit moment zit Ellen in de onderzoeksfase/voorbereiding en is ze op zoek naar een hoofdpersoon voor haar film. Zij zoekt bij voorkeur een kind tussen de 11 en 14 jaar oud dat opgroeit binnen een gezin waarin zijn of haar broer of zus autisme  heeft. Voor het verhaal dat Ellen wil vertellen zou het leuk zijn als het gezin deze zomer vakantieplannen heeft in Frankrijk of Spanje en daar naar toe reist met de auto.

Mochten jullie een interesse hebben om hier aan mee te werken en meer willen horen over het idee van de film stuur dan een email naar ellen.vloet@gmail.com. Zij neemt dan direct contact met jullie op.

Meer informatie over Ellen op www.ellenvloet.com

 

Terug naar het overzicht